Tweedehandskledij en -spullen

KRINGWINKEL SPIT

De Kringwinkel is een merknaam die ook een aantal voorwaarden met zich meebrengt. Alle Kringwinkels in Vlaanderen hanteren een uniforme huisstijl en voldoen aan een aantal kwaliteitscriteria. Dit zorgt er voor dat je in elke Kringwinkel dat typische "Kringwinkelgevoel" vindt dat een combinatie is van een groot en gevarieerd aanbod maar toch duidelijk en herkenbaar uitgestald.

De Kringwinkel SPIT is een sociale werkplaats. De goederen die u brengt, maken onze werking mogelijk. We trachten ook steeds een evenwicht te zoeken tussen producten voor de trendgerichte koopjesjager en een budgetvriendelijk aanbod waar ieder zijn gading vindt voor een correcte prijs.

In De Kringwinkel SPIT vindt u een ruim assortiment herbruikbare goederen die u voor een prikje op de kop kan tikken.

U vindt in De Kringwinkel SPIT te Heverlee kleding, huisraad, meubelen, boeken, fietsen, van alles wat. Het aanbod wordt dagelijks aangevuld en verandert voortdurend. Breng dus regelmatig een bezoekje.

Hier kan u ook terecht voor elektrische apparaten zoals wasmachines, droogkasten, televisies. Op alle artikelen gemerkt met een Revisiesticker krijgt u 12 maanden garantie.

Openingsuren

Ma-vr: 10.00 - 18.00

Za: 10.00 - 17.00

Zon- & feestdagen gesloten

Telefoonnummer

016 26 09 21

Adres

IJzerenmolenstraat 10-12
3001 Heverlee

U vindt de winkel vlak bij parking Bodart.

Hij is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 7, 8, 9, 600).

Naast de winkel is een kleine klantenparking.

 

DE KAPSTOK

De Kapstok is een tweedehandswinkel in Leuven die gekregen kleding, linnengoed en accessoires een nieuw leven geeft.

In de Kapstok vindt u steeds betaalbare basisstukken en leuke ‘foliekes’ aan zeer democratische prijzen.

De winkel wordt volledig bemand door vrijwilligers, die zich dagelijks bezighouden met sorteren, wassen, presenteren en verkopen. Alle kleren in de winkel zijn gekregen van mensen die dat schenken. Sommigen omdat hun kleerkast nodig opgefrist moet worden, anderen uit solidariteit. Want de Kapstok verkoopt aan kleine prijzen. Zodat ook mensen die het minder breed hebben, zich iets ‘nieuws’ kunnen veroorloven.