Woonzorgzone De Kouter

Opening WZZ De Kouter komt heel dichtbij!

Op 19 april wordt Woonzorgzone De Kouter geopend! Dan worden de eerste residenten voor het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen verwelkomd. Daarna volgen ook de opstart van het dagverzorgingscentrum en het lokaal dienstencentrum.

Directeur en centrumleider nemen je op sleeptouw!

Rudi Penninckx en Katrien Spaas zijn vanaf begin februari actief als directeur en centrumleider. Beiden zijn warme mensen en hebben een lange staat van dienst in de zorg. Rudi werkte in de woonzorgsector in Zaventem en Muizen. Katrien was o.a. actief in de sociale dienst van de gemeente Tervuren. Zij zorgen nu voor de vlotte start en staan de geïnteresseerde bewoners, familieleden, vrijwilligers, verenigingen en kandidaat-personeelsleden te woord.

Interesse?

De afgelopen weken werden infomomenten georganiseerd en hebben al veel mensen een rondleiding gehad. Wie interesse heeft, kan ook de komende tijd een kijkje komen nemen. Neem hiervoor best even contact op. Voor meer info: bel 016 79 10 00 of mail info@wzzdekouter.be of bezoek onze website www.wzzdekouter.be.

Gemeente en OCMW zijn vertegenwoordigd in de raad van bestuur door Kris Debruyne, Hanna Van Steenkiste, Joris Vanderveeren en Francis Van Biesbroeck. 

Tentoonstelling ‘Ik, jij, samen MENS’

Van 19 april tot 11 mei 2021 kan je in WZZ De Kouter de fototentoonstelling ‘Ik, jij, samen MENS’ bekijken. Fotograaf Leo De Bock wil met zijn foto’s tonen wat mensen met dementie nog wél kunnen en dat zij volwaardig zijn. Een aanrader!