Themasessies

Bij de themasessies komt een bepaald onderwerp aan bod. Door een specialist ter zake wordt een toelichting gegeven, waarna er gelegenheid is tot vragen stellen.

Er worden themasessies gepland rond digitale overheid, digitale veiligheid, digitale communicatie en andere. Om te vermijden dat een groep te groot wordt, vragen we om je in te schrijven voor de themasessies. Dat kan via het digitaal formulier of telefonisch: 016 38 88 00.

Deze momenten gaan door in de Bibliotheek Haasrode of in het Lokaal Dienstencentrum van Woonzorgzone De Kouter (Blanden), of in het Gemeentehuis, vergaderzaal ‘Meerdael’ (Gemeentestraat 2 – 3054 Oud-Heverlee)

Tijdens de zomer nemen we jullie twee keer mee naar buiten. In juli is het verzamelen in Bib de Roosenberg, in augustus staan we buiten tijdens Zoet Water Zomert.

Planning zomer 2024:

Wanneer? Hoe laat? Wat? Waar?
dinsdag 16 juli 14.00u Al wandelend de natuur (her)kennen met natuurapps start in Bib de Roosenberg
dinsdag 15 augustus vanaf 13.00u Digitale zoektocht om en rond de Zoete Waters Zoet Water Zomert

Voor de wandeling breng je best je smartphone of eventueel je tablet mee. De wandeling start om 14.30u, vooraf kan je de juiste apps installeren in de bib. Voorzie gepaste kledij en schoeisel! Rond 16.00u ben je opnieuw aan de bib. 

Heb je nog vragen?

Neem contact op met het OCMW via tel. 016 38 88 90 , de Bibliotheek via tel. 016 38 89 50 of mail naar ohdigitaal@oud-heverlee.be

Relevante producten