LX Concept Marketing&Promotion

LX Concept is een gepassioneerde specialist in activatie & reclame dat zijn focus legt op:

  • Grafisch design: het ontwerpen van productfolders, catalogi, advertenties, creatie of opfrissen van huisstijlen, verpakkingen, displays… kortom alles wat met grafische vormgeving en communicatie te maken heeft. Als referenties kunnen wij o.a. Philips, Haribo, Heinz, Dr. Oetker pizza’s en bakproducten, Tommy Hilfiger, verschillende farmaceutische bedrijven voorleggen, maar ook grote en kleinere KMO’s helpen wij bij het activeren van hun product of service gamma.
  • Een afzonderlijke business unit die gespecialiseerd is in het ontwerpen van farmaceutische verpakkingen, bijsluiters en blisters. Dit zowel voor de generische als niet-generische producten en parallelimport.
  • Promotie-materialen en relatiegeschenken: Van balpennen, post-it’s en lanyards voor intern gebruik of giveaways voor beurzen, tot bijvoorbeeld gepersonaliseerde geschenkensets en loyalty programma’s die volledig op maat van de klant gemaakt worden.
  • Productie: Drukwerk, displays, POS-materialen, van klein tot groot en van A tot Z producties verzorgen wij voor u tot in de puntjes. De technische interne kennis zijn een grote meerwaarde voor u en voor ons. Wij ontwerpen niet zomaar een creatief idee, wij houden vanaf het concept ook rekening met de economische productie realiteit. Kortom, voor een 100% full service bent u bij LX Concept aan het juiste adres.
  • Verpakkingsontwikkeling Food & Non-Food
  • Brand building, Marktintroducties en product activaties
  • Display's (karton, hout, metaal, kunststof,...)
  • 3D Renderings & 3D animaties (Computer Generic Imagis)
  • 3D Hologram animaties

Neem alvast een kijkje in ons portfolio voor enkele voorbeelden en referenties of bezoek onze website.

Indien u uw producten of diensten (beter) wenst te activeren en in de markt te zetten, zoals we ook doen voor verschillende A-merken, dan kan het interessant zijn om elkaar eens een halfuurtje te ontmoeten.

LX Concept zit vol met innovaties en nieuwe creatieve ideeën welke uw producten en diensten activeren en in de kijker zetten, van concept tot volledige uitwerking en producties (in Europe en Far East). Wij denken kost-efficient met de klant mee voor een geslaagde product lancering, activaties en campagnes.

Contactgegevens

company-contact-box-text-address
Bierbeekstraat 106, 3052Blanden
company-contact-box--text-tel
+3216435419
company-contact-box--text-gsm
+32473735521
company-contact-box--text-e-mail
info@LXconcept.com
company-contact-box--text-website
www.LXconcept.com
company-contact-box--text-handelsregister
BE0867458033
company-contact-box--text-organisatietype
BV

Contactpersoon

Luyckx Jurgen

company-contact-box--text-tel
+3216435419
company-contact-box--text-gsm
+32473735521
company-contact-box--text-e-mail
jurgen@LXconcept.com