Zoet Water Theater

Gepubliceerd op  do 10 sep 2020
Het Poezemuizeke - Vrij naar Dario Fo en Filip Vanluchene

Heeft u ook veel honger naar een beetje cultuur en amusement na al die eenzame coronamaanden?

Wel, Toneelkring Het Spel en de gemeente Oud-Heverlee slaan de handen in elkaar voor de organisatie van de coronaproof voorstelling van ‘Het Poezemuizeke’ op 19, 25 en 26 september in het amfitheater in het ZoetWaterPark.

Het Poezemuizeke is een ludieke, obscene fabel van Dario Fo, die herschreven is voor twee acteurs, door Vincent Mertens. Marie-Claire Goossens en Vincent Mertens brengen u het verhaal van hoe een vrouw en een man tot een huwelijk komen en hoe hun eerste huwelijksnacht erg ‘bewogen’ is. Jan Vandezande voert de regie.

Voorzie een halfuur om precies te weten hoe de steel in de vork zit.

Reserveren kan enkel nog op zaterdag 26 september om 19.00 uur. De voorstellingen van zaterdag 19 september en vrijdag 25 september zijn al helemaal volzet. Denk er aan, de voorstellingen vinden plaats in openlucht, voorzie dus aangepaste kledij.

Voorinschrijving per bubbel (gezin + max. 5 vaste personen) verplicht via dit formulier

Voor en na de voorstelling ben je welkom voor een drankje en hapje in BarPlay. Bij reservatie (facebook BarPlay) met vermelding “toneel” ontvang je een gratis versnapering.

Contact & openingsuren

Vrije Tijd

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
tel.
016 38 88 30
Fax
016 38 88 09
E-mail
vrijetijd@oud-heverlee.be

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten

Naar aanleiding van het Coronavirus werken wij enkel nog op afspraak.

Wens je een afspraak, neem dan contact op met de betrokken dienst via mail of telefonisch van 9.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 16.30 uur (vrijdag tot 16.00 uur).

Meer openingsuren