Wordt Oud-Heverlee de Fietsgemeente 2020?

Gepubliceerd op  di 17 sep 2019
Vul dan zeker de fietsenquête in vanaf vrijdag 20 september en help Oud-Heverlee aan deze prestigieuze titel en een mooie geldprijs om de fietsinfrastructuur nog te verbeteren.

Fietst u graag in Oud-Heverlee? Verdient ze de titel van Fietsgemeente 2020? Vul dan zeker de fietsenquête in vanaf vrijdag 20 september en help Oud-Heverlee aan deze prestigieuze titel en een mooie geldprijs om de fietsinfrastructuur nog te verbeteren.

De verkiezing ‘Fietsgemeente/-stad’ is niet nieuw, maar wordt wel voor het eerst als echte publieksverkiezing georganiseerd. Als fietser geeft u uw mening over de beleving, infrastructuur en communicatie.

Begin volgend jaar worden de 9 genomineerden bekend gemaakt in het Nieuwsblad. Een externe jury zal dan ter plaatse gaan en de genomineerde gemeenten onderzoeken. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt op het Fietscongres op 26 mei 2020.

Deze verkiezing is een initiatief van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) in samenwerking met de Fietsersbond en Het Nieuwsblad.

Vul de enquête in enkele minuten in op fietsgemeente.be!

Contact & openingsuren

Mobiliteit

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
tel.
016 38 88 60
E-mail
mobiliteit@oud-heverlee.be

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten

Wenst u een afspraak, neem dan rechtstreeks contact op met de betrokken dienst.

Meer openingsuren