Woonzorgzone De Kouter informatieavond

Gepubliceerd op  di 12 mrt 2019
Op 3 april om 19.00 uur kan u in de raadzaal van het gemeentehuis terecht voor een informatieavond over de bouw (werf en hinder) van woonzorgzone De Kouter.

De vzw Woonzorgzone De Kouter heeft de aanbesteding afgerond voor de bouw van een woonzorgzone dichtbij de kerk van Blanden, tussen de Kouterstraat (aan de Haasroodsestraat) en de Kartuizerstraat. De aannemer is gekend en de bouw gaat nu starten.

De Woonzorgzone De Kouter zal bestaan uit een woonzorgcentrum met 102 woongelegenheden, een dagverzorgingscentrum, 25 assistentiewoningen (flats voor senioren) en een lokaal dienstencentrum.

De vzw en het gemeentebestuur willen de inwoners, die in de omgeving van de toekomstige werfzone wonen, graag informeren over het verloop van de werken en de maatregelen die worden genomen om mogelijke hinder die de werf met zich mee kan brengen te beperken.

Alle inwoners zijn welkom op de informatieavond op woensdag 3 april 2019 om 19.00 uur in zaal Meerdael (voordien de raadzaal van het gemeentehuis, tweede verdieping), Gemeentestraat 2 te 3054 Oud-Heverlee.

Contact & openingsuren

OCMW algemeen

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
tel.
016 38 88 80
Fax
016 38 88 89
E-mail
info@ocmw.oud-heverlee.be

De maatschappelijk assistenten van de sociale dienst en het seniorenloket werken enkel op afspraak.

Een afspraak kan op werkdagen tijdens de kantooruren en op dinsdagavond tot 19.00 uur.

Meer openingsuren