Vacatures bij de gemeente Oud-Heverlee

Ben jij de collega die wil bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze inwoners en dat in een aangename werkomgeving? Solliciteer dan zeker voor één van onze vacatures!
  • Administratief medewerker personeelsdienst
Je staat in voor de uitvoering van een correcte personeelsadministratie met inbegrip van bijhouden personeelsdossiers, loonadministratie en administratieve ondersteuning bij de opzet van HR processen. Je bent en blijft op de hoogte van de geldende wetgeving en regelgeving en kan dit correct toepassen. Lees hier de vacature.
  • Voltijds statutair deskundige ICT

Benieuwd? Je vindt alle info hier.

  • Huishoudhulp voltijds/deeltijds

Jouw taak bestaat uit het wekelijks onderhoud van de woning bij hulpbehoevende personen in de gemeente (dweilen, afstoffen, ramen poetsen, …) Daarnaast sta je ook sporadisch in voor andere huishoudelijke taken zoals wassen en strijken of boodschappen doen.

De werkuren liggen tussen 8.00 en 17.00 uur. Je werkt dichtbij huis en er is aandacht voor jouw werk-privé balans. Dit is een job waarin jij het verschil kan maken!

De selectieprocedure bestaat uit een praktisch en mondeling deel die de motivatie, de belangstelling en de inzetbaarheid van de kandidaten peilt. Meer info via deze link.

  • Toezichters voor- en naschoolse opvang Haasrode

Wil jij zorgen voor veilige, aangename en kwaliteitsvolle opvang van kleuters en lagereschoolkinderen? Neem dan onmiddellijk contact op met de personeelsdienst tel. 016 38 88 28 of stuur een e-mail: personeel@oud-heverlee.be. Alle informatie vind je hier.

Gepubliceerd op  vr 28 jul 2023