UiTPAS kansentarief

Omdat de gemeente Oud-Heverlee iedereen wil betrekken bij cultuur, sport en ontspanning in Leuven, biedt de stad voor bepaalde groepen kortingen aan.

De UiTPAS is helemaal gratis als je gedomicilieerd bent in Leuven en in aanmerking komt voor verhoogde tegemoetkoming of leeft in schuldbemiddeling of budgetbeheer. Je hebt dan recht op een UiTPAS aan kansentarief. Als je deelneemt aan activiteiten bij een UiTPAS-aanbieder, krijg je automatisch 80% korting op de toegangsprijs, het inschrijvingsgeld of het lidmaatschap.

Als je recht hebt op kansentarief, neem je voor elk lid van het gezin een attest van de mutualiteit, het OCMW of CAW mee naar het verkooppunt. Je kan ook terecht bij je begeleider van het OCMW.

Maar opgelet: de UiTPAS tegen kansentarief is op dit moment wel enkel in onze regio en voor inwoners van onze regio geldig.

Extra tip: je kan met je UiTPAS tegen kansentarief ook terecht bij Technopolis en de Gezinsbond. Zij passen de structurele UiTPAS korting toe voor alle Vlaamse UiTPAS houders met kansentarief.

Relevante producten