Tijd voor Vrije Tijd

Tijd voor Vrije Tijd is dé actieve inspiratiedag voor je vrije tijd op 8 oktober 2017 in en rond GC De Roosenberg.

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby of leuke activiteiten in de vrije tijd? Ben je benieuwd welke verenigingen actief zijn in Oud-Heverlee?

Tijdens Tijd voor Vrije Tijd kan je kiezen uit een waaier van activiteiten en zelf al doende het gevarieerde aanbod in Oud-Heverlee ontdekken.

Kom en doe mee!

Inschrijven voor deelname is wenselijk. Klik hier voor activiteitenoverzicht en inschrijving.

Activiteiten met medewerking van Academie De Vonk, Aqua Arte, Bibliotheek Oud-Heverlee, CM Oud-Heverlee, Davidsfonds Sint-Joris-Weert en Oud-Heverlee, Geschied- en Heemkundige Kring Oud-Heverlee, Gezinsbond Blanden-Vaalbeek, Kon. Harmonie De Weergalm van Meerdael, Kunstcollectief Oud-Heverlee, KVLV Blanden-Oud-Heverlee, Les Cerises, NEOS Oud-Heverlee, OKRA Haasrode, De Radijs, Toneelkring Het Spel, Vrienden van Heverleebos en Meerdaalwoud, Blavasport, SVK Oud-Heverlee en TC Meerdaal.

Met de ondersteuning van KVLV Haasrode, Landelijke Gilden Blanden, Haasrode en Oud-Heverlee, Meerdaal Vocaal, OKRA Blanden, Radiomuseum Haasrode, Samana, Toneel Contrast, Vrienden van Onze-Lieve-Vrouw van Steenbergen

Organisatie van de gemeentelijke Cultuurraad, de Sportraad, de Milieuraad en de Seniorenraad, samen met de dienst Vrije Tijd van de gemeente.