Woonloket

Bij het Woonloket kan u terecht voor:

  • premies en fiscale voordelen;
  • kwaliteit en veiligheid van wonen;
  • duurzaam, ecologisch en energiebewust wonen;
  • levenslang en aanpasbaar wonen;
  • betaalbaar wonen;
  • sociaal huren, sociaal lenen en sociaal kopen.

Om u sneller te kunnen helpen met vragen over premies, neemt u best volgende documenten mee naar het spreekuur van de woonconsulent: facturen en/of offertes, aanslagbiljet van de personenbelastingen van 3 jaar terug.
Breng indien van toepassing en bij vermoeden van relevantie het volgende mee: bewijs verhoogde tegemoetkoming, attest handicap FOD Sociale Zekerheid, bewijs sociaal tarief, ...
Indien u vragen hebt over uw energiefactuur, of u wil een V-test laten uitvoeren, breng dan zeker uw meest recente eindfactuur van elektriciteit en/of gas mee.
Hebt u vragen over (ver)huren? Breng dan de huurovereenkomst mee! Ter verduidelijking van de situatie kan u ook volgende documenten meenemen: opzegbrief, schriftelijke ingebrekestellingen, ...

De gemeente Oud-Heverlee werkt samen met de gemeenten Bierbeek, Boutersem en Rotselaar in het intergemeentelijk woonproject 'Wonen aan de Velp'. Dit project wordt gerealiseerd met de steun van Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant en uitgevoerd door IGO.

Contact & openingsuren

Woonloket Oud-Heverlee

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
GSM
0476 96 37 77
E-mail
woonloket.oud-heverlee@igo.be
Website
www.igo.be

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten

Het woonloket werkt enkel op afspraak.

Meer openingsuren