Steun de vrijwilligers van het Rode Kruis

Gepubliceerd op  di 05 mei 2020
Maar liefst 770.000 stickers met Suske en Wiske in de hoofdrol waren al gedrukt voor de uitbraak van de coronacrisis in ons land. Liever dan ze weggooien, geeft het Rode Kruis de stickers cadeau.

De impact van het coronavirus op de samenleving is duidelijk voelbaar, voor iedereen. Zo hebben onder andere de mensen die werken in de gezondheidszorg de handen vol en is hun inzet bewonderenswaardig. Helaas heeft het virus ook een impact op de jaarlijkse stickeractie van het Rode Kruis.

Maar liefst 770.000 stickers met Suske en Wiske in de hoofdrol waren al gedrukt voor de uitbraak van de coronacrisis in ons land. Liever dan ze weggooien, geeft het Rode Kruis de stickers cadeau. De stickers worden op verschillende plaatsen in Vlaamse brievenbussen gestopt met een warme oproep om de lokale vrijwilligers in jouw buurt te steunen.
Want ook al kunnen de vrijwilligers dit jaar niet op pad om stickers te verkopen, zij zijn wel meer dan ooit nodig tijdens deze crisis. Zo zijn ze overal aan de slag om te helpen in de strijd tegen corona. Jouw steun blijft dus nodig zodat ze zoveel mogelijk kwetsbare mensen in nood kunnen blijven helpen, nu en in de toekomst.

Er zijn onvoldoende stickers om iedereen eentje cadeau te geven. Heb jij er één ontvangen en gebruik jij hem niet? Doe er dan iemand anders een plezier mee. Geen sticker in de bus? Bestel hem gemakkelijk online. Of steun de vrijwilligers in jouw buurt met een gift!