Start to's ...

Gepubliceerd op  vr 22 mrt 2019
Tussen de paasvakantie en de grote vakantie organiseert de dienst vrije tijd 4 start to ... reeksen. Voor start to run en start to selfdefence zijn er nog enkele plaatsen vrij. Snel inschrijven is de boodschap!

 

Start to Run ®

Leer in 10 weken lopen van 0 km naar 5 km in het Meerdaalwoud, onder de begeleiding van een ervaren monitor. Je wordt bijgestaan met tips en info om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken. Samen met andere beginnende lopers bouw je de conditie op tot je zonder problemen 5 km kan lopen.

Plaats: Onthaalzone 'Speelberg' in Sint-Joris-Weert

Wanneer: Maandag- en donderdagavond om 19u, eerste sessie op maandag 29 april

Prijs: 25 euro

 

Start to mountainbike 1.0 en 2.0 (in samenwerking met Bierbeek) VOLZET

Heb je weinig of geen ervaring met mountainbiken, maar het interesseert je wel? Dan is de initiatiecursus Start to Mountainbike 1.0 vast iets voor jou. Het concept is eenvoudig: gedurende 5 opeenvolgende weken word je in een handvol lessen ingewijd in de wereld van het mountainbiken.

Plaats: De Borre, Bierbeek

Wanneer: zondag van 9u30 tot 12u, eerste sessie op zondag 28 april

Prijs: 25 euro

Ben je al een iets meer gevorderde mountainbiker en wil je nog iets bijleren? We organiseren ook Start to mountainbike 2.0, een vervolgreeks op de initiatielessenreeks. Pluspunten zijn een goede conditie en kennis van basisrijtechniek

Plaats: Parking Zoetwaterpark

Wanneer: Zondag van 9u30 tot 12u, eerste sessie op zondag 2 juni

Prijs: 25 euro

 

Start to selfdefence

Je voelt je niet op je gemak bij een boswandeling, je voelt je bekeken in de winkelstraat, je ervaart een bedreigd gevoel ’s morgens op het perron… moderne tekens van een zenuwachtige maatschappij, waarin de kranten vol staan met aanrandingen, zakkenrollers, inbraken…

Nochtans kan je je veiliger voelen met een positievere kijk. Verhoog je zelfzekerheid met een basiscursus zelfverdediging. Eenvoudige technieken geven je dat stukje meer zelfvertrouwen om je overal rustig te bewegen.

Plaats: OC Sint-Joris-Weert

Wanneer: Maandagavond van 20u tot 21u, eerste sessie op maandag 29 april

Prijs: 25 euro

 

Start to bootcamp  VOLZET

Bootcamp is de meest complete vorm van alle trainingen. Noem het gerust de meest toegankelijke manier van trainen, veel calorieën te verbanden, veel plezier te maken. Deze outdoor groepstraining is een mix van kracht, behendigheid, uithouding en doorzettingsvermogen. De groepssfeer zorgt voor zoveel fun dat je vaak amper beseft dat je afziet. In de definitie is bootcamp erg vergelijkbaar met crossfit, wat eveneens een mix van kracht, snelheid en uithouding is.

 

Plaats: Zoetwaterpark, Oud-Heverlee

Wanneer: Donderdagavond van 19u30 tot 20u30, eerste sessie op donderdag 25 april

Prijs: 50 euro

 

Voor meer info en inschrijving kan u terecht bij de dienst Vrije Tijd op 016 38 88 30 en vrijetijd@oud-heverlee.be.

Contact & openingsuren

Vrije Tijd

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
tel.
016 38 88 30
Fax
016 38 88 09
E-mail
vrijetijd@oud-heverlee.be

Vandaag

gesloten (Paasmaandag)

Morgen

open van 13.30 - 16.30 uur

Wenst u een afspraak, neem dan rechtstreeks contact op met de betrokken dienst.

Meer openingsuren