Schrijfmarathon Amnesty International 2019

Gepubliceerd op  vr 08 nov 2019
Oud-Heverlee doet mee aan Schrijfmarathon van Amnesty International. In het gemeentehuis en de bibliotheekfilialen kan je vanaf 9 tot en met 13 december 2019 tijdens de openingsuren terecht om jouw brief of kaart te schrijven in het daartoe voorziene schrijfhoekje.

Brieven veranderen mensenlevens en helpen onrecht de wereld uit. Daarom organiseert Amnesty International elk jaar in december de Schrijfmarathon. Ook onze gemeente doet mee!

Tijdens de Schrijfmarathon vertrekken er vanuit alle hoeken van de wereld brieven en petities richting ministers en presidenten om hen te vragen een einde te maken aan mensenrechtenschendingen. De mensen van wie de rechten niet gerespecteerd worden, ontvangen dan weer vele duizenden solidariteitsboodschappen en steunkaartjes.

Laat ook je stem horen tegen onrecht en schrijf mee. Je kan thuis schrijven, online deelnemen of zelf een schrijfactie organiseren onder vrienden, met familieleden, collega's en buren. Ook Oud-Heverlee doet met plezier mee aan de Schrijfmarathon. 

Meer info en alle schrijfacties vind je op www.schrijfmarathon.be

Contact & openingsuren

Lokaal mondiaal beleid

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
tel.
016 38 88 34
E-mail
wereldraad@oud-heverlee.be

Vandaag

open van 9 - 12.30 uur

Morgen

open van 13.30 - 16.30 uur

Wenst u een afspraak, neem dan rechtstreeks contact op met de betrokken dienst.

Meer openingsuren