Rechtzetting infoblad OH! juli- augustus

In het infoblad dat deze week bij iedereen in de bus viel, slopen enkele fouten die we graag rechtzetten. En uiteraard bieden we ook onze excuses aan voor eventuele misverstanden.

Aangepaste openingsuren Dienst Burgerzaken

Op pagina vier staan de gewijzigde openingsuren van de dienst Burgerzaken tijdens de zomer. Daarin staat dat de dienst werkt op afspraak op dinsdagochtend. Dat moet dinsdagmiddag zijn, van 13.00 tot 16.30u. Op woensdagochtend en dinsdagavond kan je langskomen zonder afspraak. De volledige openingsuren vind je ook hier op onze website.

Werken Blandenstraat - kerkomgeving

Bij het opstellen van het infoblad was het initiële plan om de kasseistrook en drempel van Blandenstraat eind juli op te breken. Ondertussen is er in overleg met de aannemer beslist om vroeger te starten met de werken aan de straat, om de beton voldoende "uitdroogtijd' te geven. 

Uit in Oud-Heverlee

Ook hier was er een zetduivel aan het werk. De openluchtmis en processie op Maria Hemelvaart, of 15 augustus is uiteraard zoals altijd gratis. Je hoeft hiervoor dus geen ticket te kopen. Het e-mail adres dat hierbij vermeld wordt, is ondertussen ook veranderd. Bij eventuele vragen kan je mailen naar kapelvansteenbergen@hotmail.com.

Gepubliceerd op  vr 28 jun 2024