Provinciale groepsaankopen

De provincie Vlaams-Brabant lanceerde in 2017 in samenwerking met IGO, PajoPower, 3WPlus, Kringwinkel Hageland en de gemeenten de Provinciale campagne ‘Energieke daken’. In 2018 breidden ze de mogelijkheid tot het intekenen op groepsaankopen verder uit. 

Je kan vanaf heden intekenen op vijf verschillende samenaankopen:

  • fotovoltaïsche zonnepanelen
  • dak-en zoldervloerisolatie
  • muurisolatie
  • hoogrendementsglas
  • warmtepompen en warmtepompboilers

Via infosessies over deze groepsaankopen wil de provincie, in samenwerking met de partners, stimuleren tot een energie-efficiënte renovatie. Op deze infoavonden krijgt u info over de campagne, de aanpak en de mogelijke premies en leningen. De geselecteerde aannemers zijn aanwezig en stellen hun aanbod voor en beantwoorden uw vragen. Ook als u niet naar zo’n infoavond kan komen, kan u deelnemen aan de groepsaankoop.

De data en locatie van de infosessies kan u hier terugvinden. 

IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor de Leuvense regio een aantal lokale aannemers en installateurs voor de uitvoering van de werken. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal. 

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u via de website van de provincie Vlaams-Brabant. Of u kan contact opnemen met Kristof De Cupere van IGO via groepsaankopen@igo.be of telefonisch op 016 35 29 71 of 0496 25 85 12