Oproep vrijwilligers Fairtrade Trekkersgroep Oud-Heverlee

Onze gemeente is een Fairtrade Gemeente met een enthousiaste trekkersgroep. Ze ondernemen verschillende initiatieven om eerlijke handel op de kaart te zetten.

De lokale trekkersgroep bestaat uit vrijwilligers, die samen met de gemeentelijke Wereldraad en het gemeentebestuur een krachtige hefboom vormen om de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen te realiseren.

Kom jij onze trekkersgroep versterken?

Wil je ervaring opbouwen en kennis verwerven over fairtrade, lokale consumptie en productie van duurzame voedingsproducten, deelnemen aan een campagne van 4 grote organisaties (Oxfam-Wereldwinkels, Vredeseilanden, 11.11.11 en Max Havelaar), een relatie opbouwen tussen de organisatie waarin men reeds actief is en andere aanwezige organisaties, contacten leggen met mensen van het gemeentebestuur, ruimte voor zelfontplooiing en verantwoordelijkheid dragen, waardering voor het geleverde werk, vormingsmomenten (lokaal en nationaal) bijwonen, een nuttige tijdsbesteding, vertoeven in een gezellige groep waar amusement van belang is, … en nog zoveel meer?

Neem dan contact op met Marc, Paul en Maria via wereldraad@oud-heverlee.be

Gepubliceerd op  do 15 dec 2022