Gemeente Gemeente Oud-Heverlee

Rioleringswerken Maurits Noëstraat en Onze-Lieve-Vrouwstraat

Gepubliceerd op  do 02 feb 2017
De werken in de Maurits Noëstraat zijn na de verlof- en vorstperiode terug gestart. De aannemer is bezig met de voorbereidingswerken van het aan te leggen fietspad op de Maurits Noëstraat.

Vanaf de week van 20 februari 2017 wordt de beton van het fietspad geplaatst en beginnen de afwerkingswerken van de inritten en aangelanden. De toplaag asfalt is voorzien eind maart wanneer de asfaltcentrales terug open zijn.

 

Tijdens de werken van VBG aan de riolering in de Gemeentestraat-Grezstraat zal de hoofdingang van het gemeentehuis zeer beperkt tot niet toegankelijk zijn. De ingang via het sociaal huis zal dan als hoofdingang fungeren. Op de Gemeentestraat is er aan weerszijde een parkeerverbod ingesteld vanaf de ingang sociaal huis tot aan de ingang van de Bibliotheek. Dit om het in- en uitrijden te vergemakkelijken. Tevens kan men ook via de Grezstraat en de toegang, lopende voor het gemeentehuis, aan de parking geraken.

 

 


Fase 1

Onze-Lieve-Vrouwstraat Ten einde

Fase 2A

Gemeentestraat Ten einde

Fase 2B

Grezstraat tss Gemeentestraat en Maurits Noëstraat Ten einde

Fase 2C

Grezstraat ss Gemeentestraat en Vaalbeek Tot voorjaar 2017

Fase 3

Maurits Noëstraat tss Grezstraat en Harcourddreef Ten einde

Fase 4

Maurits Noëstraat tss Harcourddreef en Pragenstraat Ten einde


Fase 5


Maurits Noëstraat tss Pragenstraat en Meerdaalweg + Steenbergstraat + Meerdaalweg Tot voorjaar 2017

Het werfkantoor bevindt zich op de hoek van de Prosperdreef en de Onze-Lieve-Vrouwstraat. Hier is een brievenbus voorzien voor opmerkingen. 

De werfzone is enkel toegankelijk voor voetgangers, fietsers, bewoners en hun eventuele leveranciers.
Aangezien voor de fase 2C en 5 de ganse wegverhardingen worden opgebroken en vernieuwd is het niet mogelijk om verkeer op veilige wijze d.m.v. verkeerslichten alternerend toe te laten en wordt de rijweg voor alle doorgaand verkeer volledig afgesloten.


Het gemeentehuis, het OCMW, het wijkkantoor van de politie, het kinderdagverblijf en Kind en Gezin zijn bereikbaar vanaf de Naamsesteenweg (Blanden) en niet vanuit de richting van het Zoet Water.

 

 

Contact & openingsuren

Infrastructuur

Adres
Gemeentestraat 103054Oud-Heverlee
E-mail
infrastructuur@oud-heverlee.be

Vandaag

open van 9 - 12.30 & 18 - 20 uur

Morgen

open van 9 - 12.30 uur
Meer openingsuren