De afhaalbib staat voor je klaar

Gepubliceerd op  ma 18 mei 2020
De afhaalbib, waarbij lezers online of telefonisch kunnen bestellen en afhalen, blijft nog even doorgaan. Dit kan zowel in Bib Haasrode als in De Roosenberg.

Hoe?

De ontlener kan via de webpagina in de catalogus op zoek gaan naar titels en die via email aanvragen. Essentieel is dat in de email duidelijk naam en nummer van de lidkaart vermeld worden en de gewenste boeken (titel en auteur). Geef aan in welke bibliotheek (Haasrode of De Roosenberg) je het pakket wenst af te halen.

Stuur je mail naar bibliotheek@oud-heverlee.be.

Vanaf het moment dat de bestelling klaar ligt, krijgt de aanvrager een e-mail met een uitnodiging om de materialen te komen afhalen.
Leners zonder computer of mail kunnen telefonisch contact opnemen met het bibteam via 016 38 89 50 (tussen 9.00 en 16.00 uur).


Regels

Bij de afhaalbib vragen we je strikt volgende regels in acht te nemen!

  • Per lidkaart kan je maximaal 5 materialen bestellen (+ paar reservetitels indien gewenst) en dit maximum 1 keer per week.
  • Je ontvangt een bevestigingsmail zodra je pakket klaar ligt. Kijk je mail dus regelmatig na (eventueel ook je spamfolder).
  • De materialen moeten op het afgesproken moment afgehaald worden. Ze liggen op naam klaar in de hal van de bibliotheek. Kom alleen en hou voldoende afstand van alle anderen. Indien iemand voor jou aanwezig is, wacht je buiten en respecteer je de 'social distance'. Toegang tot de bibliotheek zelf is niet mogelijk.
  • Tijdens de afhaalmomenten mogen enkel mensen die materialen afhalen ook hun eerder ontleende materialen terugbrengen. Daarvoor zullen in de hal van de bib dozen staan. Deze teruggebrachte materialen worden één week in quarantaine gezet. Tot dan blijven ze dus op uw lenerskaart staan.

Alle materialen zullen tijdens de coronamaatregelen automatisch verlengd worden. Niemand zal een boete krijgen.

Contact & openingsuren

Bibliotheek Haasrode

Adres
A.Verheydenstraat 10, 3053Oud-Heverlee.be
tel.
016 38 89 50
E-mail
bibliotheek@oud-heverlee.be

Vandaag

open van 18u - 20u

Morgen

gesloten

Opgelet omwille van de coronamaatregelen zijn er aangepaste openingsuren.

Meer openingsuren