Graag uw inbreng als burger van de gemeente

Gepubliceerd op  ma 29 okt 2018
In het eerste jaar van de nieuwe legislatuur stelt het bestuur samen met de gemeentelijke diensten en de diensten van het OCMW het meerjarenplan voor 2020 tot 2025 op. Als u wil helpen in de voorbereiding van het meerjarenplan, dan krijgt u daarvoor tot 29 november de kans.

Samen met de gemeentelijke adviesraden werden de noden rond alle mogelijke gemeentelijke aangelegenheden verzameld in de vorm van stellingen. Die stellingen hebben we ondergebracht onder vier thema's: 'Wonen', 'Mobiliteit', 'Gemeentelijke infrastructuur en openbare ruimten' en tenslotte 'Zorgzame gemeente'. U kan uw mening hierover geven op twee manieren:

 

  1. Via het invullen van de formulieren via het digitaal loket

Van 29 oktober tot en met 29 november kan u per thema een formulier invullen. (Hier kan u de verschillende formulieren invullen: 'Wonen', 'Mobiliteit', 'Gemeentelijke infrastructuur en openbare ruimten', 'Zorgzame gemeente') Daarbij kan u aanduiden wat u belangrijk vindt en wat uw concrete ideeën zijn.

 

  1. Deelnemen aan een gespreksavond

Van gedachten wisselen over de thema's met andere inwoners kan tijdens een gespreksavond in GC De Roosenberg. Medewerkers van gemeente en OCMW zullen de gesprekken in goede banen leiden en ervoor zorgen dat de ideeën worden genoteerd. Wegens onvoldoende inschrijvingen werd de geplande gespreksavond van 22 november in Haasrode geannuleerd.

De gespreksavond wordt georganiseerd op 29 november in GC De Roosenberg van 19.30 tot 21.30 uur 's avonds. We rekenen op een uur per thema, dus u kan deelnemen aan het gesprek over twee thema's naar keuze. Het is aangeraden op voorhand de thema's en de stellingen in bijlage eens te bekijken.

Om de organisatie van de gespreksavond in goede banen te leiden, vragen we u om ons te verwittigen van uw deelname. U kan inschrijven via het digitaal loket ( 29 november) .

De medewerkers van gemeente en OCMW verzamelen de informatie van de formulieren en de gespreksavond in een document dat overhandigd wordt aan de nieuwe bestuursploeg. Op die manier krijgen zij de kans om deze ideeën of een selectie ervan op te nemen in het meerjarenplan. Uiteraard ligt de eindbeslissing daartoe bij het nieuwe bestuur.

Contact & openingsuren

Secretariaat

Adres
Gemeentestraat 2, 3054Oud-Heverlee
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
016 38 88 00
Fax
016 38 88 09
E-mail
secretariaat@oud-heverlee.be

Morgen

gesloten

Wenst u een afspraak, neem dan contact op met de betrokken dienst.

Meer openingsuren