Oproep deelnemers Vredesmarkt - zondag 19 november 2017

Gepubliceerd op  di 20 jun 2017
Voor de derde editie van de Vredesmarkt in GC De Roosenberg, zijn we op zoek naar standhouders die hun project in het Zuiden willen promoten en de opbrengst integraal aan het goede doel schenkt.

Het gemeentebestuur van Oud-Heverlee organiseert op zondag 19 november 2017 de derde editie van de Vredesmarkt in GC De Roosenberg. We zijn op zoek naar standhouders (lokale verenigingen, basisscholen, particulieren, …) die hun project in het Zuiden willen promoten en iets te koop wensen aan te bieden, waarvan de opbrengst integraal naar een vrij te kiezen goed doel gaat. 

Bezoekers kunnen tijdens de Vredesmarkt een lootje kopen en stemmen op één van de deelnemende projecten, gesteund door de standhouders, de deelnemende basisscholen en het gemeentebestuur. Het project dat uit de urne wordt getrokken, zal de opbrengst van de lootjesverkoop krijgen. 

Voelt u zich geroepen om een kraampje te bemannen en zodoende mee vorm te geven aan deze lokale Vredesmarkt?

Contacteer ons per e-mail GROS@oud-heverlee.be of telefoon 016 38 88 08, en dit tot uiterlijk 11 september 2017, want dan worden de inschrijvingen afgerond en hebben we een overleg met alle standhouders.

Contact & openingsuren

Ontwikkelingssamenwerking

Adres
Gemeentestraat 2, 3054Oud-Heverlee
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
016 38 88 08
E-mail
GROS@oud-heverlee.be

Vandaag

gesloten (Nationale feestdag)

Morgen

gesloten
Meer openingsuren