Nieuwe online ondernemersgids Oud-Heverlee - registreer uw zaak nu!

Gepubliceerd op  ma 27 apr 2020
Het gemeentebestuur streeft naar een moderne en efficiënte communicatie met inwoners en bedrijven. Een permanent geactualiseerde en correcte databank met gegevens over lokale bedrijven komt tegemoet aan deze ambitie.

Daarom lanceren we de online ondernemersgids Oud-Heverlee. De ondernemersgids geeft een eenvoudig en duidelijk overzicht van alle lokale ondernemers.
Inwoners kunnen elk bedrijf zoeken op trefwoord, categorie of alfabetisch op naam van het bedrijf.

Deze online gratis ondernemersgids is voor iedereen 24 op 7 toegankelijk

De representativiteit van deze gids is afhankelijk van de input van de bedrijven. Zaakvoerders dienen zichzelf te registreren en kunnen daarna de klok rond hun gegevens aanpassen.

Als ondernemer kan u zich registreren via https://www.oud-heverlee.be/bedrijven. Na registratie krijgt u van ons een e-mail met een uitnodiging om u opnieuw aan te melden via https://www.oud-heverlee.be/bedrijven. Daarna krijgt u automatisch een e-mail van onze website met een link naar een formulier, waar u alle nuttige informatie (e-mailadres, website, openingstijden,...) over uw bedrijf kan invullen. Let wel, de link blijft slechts 24 uur geldig, maar u kan op elk moment een nieuwe link opvragen om uw gegevens aan te passen.

Momenteel is deze gids in opmaak. Voor inwoners is het dus nog even wachten voor ze een volwaardige ondernemersgids aangeboden krijgen.
Maar zodra onze ondernemersgids meer vorm krijgt, nodigen we iedereen uit via onze website, nieuwsbrief en facebookpagina, om kennis te maken met ons ondernemersaanbod.

Contact & openingsuren

Lokale Economie

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
tel.
016 38 88 34
E-mail
ondernemen@oud-heverlee.be

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten

Naar aanleiding van het Coronavirus werken wij enkel nog op afspraak.

Wens je een afspraak, neem dan contact op met de betrokken dienst via mail of telefonisch van 9.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 15.30 uur.

Wij danken je voor je begrip.

Meer openingsuren