Minder Mobielen Centrale Oud-Heverlee

Met trots presenteert het OCMW een nieuwe dienst, namelijk de Minder Mobielen Centrale (MMC). De MMC is een lokaal en sociaal vervoer, wat zorgt voor verbinding tussen mensen. Vrijwilligers rijden met hun eigen wagen personen van en naar een bestemming.

De doelgroep zijn mensen: met verminderde mobiliteit; niet rolstoel gebonden; die geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer en woonachtig te Oud-Heverlee. De opstart gebeurde niet toevallig in de week van de mobiliteit.

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers van de MMC voor: de dispatching (op werkdagen van 9u tot 12u). Specifiek iemand op vrijdag is nog gezocht.

Hoe vaak moet ik beschikbaar zijn als dispatcher? De gebruikers kunnen tussen 9u-12u een rit boeken. Hiervoor zoeken we mensen die op frequente basis beschikbaar zijn.

 

Voel jij je geroepen om je te engageren voor de MMC en op die manier in verbinding te staan met onze dorpsgenoten? Aarzel dan niet en contacteer de verantwoordelijke op het nummer: 016/388 899. Na de inschrijving volgt een uitnodiging voor een korte vorming waarbij alle praktische informatie wordt gegeven + er is een leuke goodiebag.

Gepubliceerd op  vr 17 sep 2021