Koop lokaal en steek onze lokale handelaars een hart onder de riem

Gepubliceerd op  do 07 mei 2020
De coronacrisis dompelt ons onder in onzekere tijden. Niet in het minst voor onze lokale handelaars. Velen van hen hebben noodgedwongen de deuren moeten sluiten.

De economische gevolgen zijn niet mals… zowel voor ondernemers als voor hun medewerkers. Gelukkig zien we nog steeds veel goesting bij onze handelaars, die via creatieve oplossingen er toch het beste van maken door het aanbieden van een speciale service (zoals online verkoop, leveringen aan huis en afhaalmomenten).

Op onze website beschikken we sinds kort over de ondernemersgids, waarin onze bedrijven zich kunnen registreren. Deze staat nog in zijn kinderschoenen, maar je kan er toch al heel wat ondernemingen uit Oud-Heverlee in terugvinden.

Wil je eens luren bij de buren? De provincie Vlaams-Brabant heeft de website www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be gelanceerd.

En natuurlijk is Oud-Heverlee ook een Straffe Streek gemeente. Volg de Facebook-pagina van onze Straffe Streek om op de hoogte te blijven van alle initiatieven. Heb je geen Facebook-account? Neem gewoon rechtstreeks contact op met een producent of verkooppunt in de buurt. Je kan ze allemaal terugvinden op de Straffe Streek website!

Wist je trouwens dat je je favoriete horecazaak of Bed & Breakfast een duwtje in de rug kan geven op dit moment? Koop een cadeaubon om er later van te genieten, zodra ze terug open zijn. Je horecazaak steunen kan rechtstreeks of via www.horecacomeback.be