Kadoobon

Zoek je naar een geschenk voor een speciale gelegenheid? Schuim je winkel na winkel af zonder resultaat? Om je de pakjesstress te besparen en om de lokale economie te ondersteunen, is er de Kadoobon: het ideale geschenk voor elke gelegenheid! 

De kadoobonnen hebben een waarde van 5, 10, 20, 35 of 50 euro. Ze zijn online verkrijgbaar via www.kadoobonnen.be of kunnen gekocht worden aan het onthaal van cc de borre. De Kadoobon blijft één jaar geldig. 

Je kan ze besteden bij een heel aantal deelnemende handelszaken en zelfstandigen in Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden, Lubbeek en Oud-Heverlee. De lijst van handelaars groeit nog wekelijks. De deelnemende handelaars vind je terug op de website of kan je afgedrukt verkrijgen in cc de borre en in uw gemeentehuis. De handelaars zijn ook te herkennen aan de "Wij aanvaarden de Kadoobon"-sticker op de vitrine. Kledingwinkels, cafés, het cultuurcentrum, restaurants, kappers... kortom heel wat handelaars doen mee aan de actie. 

Met de kadoobon geef je nooit een verkeerd kado! Surf snel naar www.kadoobonnen.be en koop je geschenken voor moederdag, vaderdag, lentefeesten, communies, verjaardag … 

Door de samenwerking van 5 verschillende gemeenten wordt het gebied en het aanbod ontzettend groot en gevarieerd. Zo zal iedereen deze bon met plezier in ontvangst nemen.