Huishoudhulp (E1-E3) voltijds/deeltijds voor vervanging

Voltijds/Deeltijds Huishoudhulp - Vervangingsovereenkomst - onmiddellijke indiensttreding

Taakomschrijving

Uw taak bestaat uit het wekelijks onderhoud van de woning bij hulpbehoevende personen in de gemeente (dweilen, afstoffen, ramen kuisen, …) Daarnaast staat u ook sporadisch in voor andere huishoudelijke taken zoals wassen en strijken of boodschappen doen.

De werkuren liggen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Profiel

- basiskennis gesproken en geschreven Nederlands

- ervaring in het poetsen, bij voorkeur bij ouderen, is een pluspunt

- geen studie-ervaring vereist

- beschikken over een vervoermiddel

Voor deze functie bieden wij

  • Voltijdse/deeltijdse vervangingsovereenkomst
  • extra legale voordelen
  • 26 vakantiedagen en 10 feestdagen
  • Maaltijdcheques @ € 8,00 / dag
  • Bruto maandloon tussen € 2.137,33 en € 2.691,97

De selectieprocedure bestaat uit een proef (interview of test) die de motivatie, de belangstelling en de inzetbaarheid van de kandidaten peilt en eventueel, een gevalstudie of competentieproef. Je zal worden uitgenodigd onmiddellijk na je sollicitatie.

De kandidaatstellingen willen we graag zo spoedig mogelijk ontvangen. Dit kan met een sollicitatiebrief met CV naar OCMW Oud-Heverlee, Gemeentestraat 2 te 3054 Oud-Heverlee of via e-mail: kandidatuur@oud-heverlee.be.

Bijkomende inlichtingen i.v.m. inhoud de functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure zijn terug te vinden op de website van de gemeente www.oud-heverlee.be of op de dienst personeel, Gemeentestraat 2, 3054 Oud-Heverlee, 016/38 88 83, e-mail: personeel@oud-heverlee.be.