Herinrichting dorpskern Oud-Heverlee

Gepubliceerd op  wo 14 mrt 2018
De wegenwerken van de eerste fase 'Bogaardenstraat tussen de August Vanhoofstraat tot en met het kruispunt Groenstraat' zijn afgerond. Dit deeltraject werd terug opengesteld voor het verkeer.

De aannemer is deze week gestart met de werken voor de fase 'kruispunt Dorpsstraat/Bogaardenstraat/Vaalbeekstraat.

De afwerking van het kruispunt gebeurt zo snel als mogelijk, zal vier tot zes weken in beslag nemen en vermoedelijk beëindigd zijn omstreeks eind maart.

Om geen tijd te verliezen wordt reeds gestart met de voorbereiding van de werken aan het gedeelte 'Dorpsstraat voorbij het kruispunt met de Bogaardenstraat tot aan de Oude Pastoriestraat'. Zo kan dit traject afgewerkt worden aansluitend op de werken aan het kruispunt. De afwerking zal eveneens vier tot zes weken in beslag nemen en afgerond zijn rond half mei.

Als laatste fase komt het gedeelte 'Dorpsstraat vanaf de Oude Pastoriestraat tot en met het kruispunt Dorpsstraat/Broekstraat/Francis Crabbéstraat' aan de beurt. Deze fase zal zes tot negen weken in beslag nemen.

Het einde van de werken is, in normale omstandigheden, voorzien omstreeks het bouwverlof deze zomer.

Deze termijnen zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

Indien u nog vragen hebt of wanneer uw woning dient toegankelijk te zijn voor de levering van mazout, grote meubelen of dergelijke neemt u best tijdig contact met de werfleider of de dienst infrastructuur van de gemeente. Er wordt dan gezorgd dat deze leveringen en/of werken kunnen doorgaan.

Contact & openingsuren

Infrastructuur

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
016 38 88 60
E-mail
infrastructuur@oud-heverlee.be

Vandaag

open van 9 - 12.30 uur

Morgen

gesloten

Wenst u een afspraak, neem dan rechtstreeks contact op met de betrokken dienst.

Meer openingsuren