Grote heropening Bib vanaf 21 september

De coronacijfers zijn onder controle, het leven komt weer op gang, de nazomer breekt aan: hoog tijd om de deuren van onze bib opnieuw wijd open te gooien. Zonder afspraak, en mét nieuwe openingsuren!

We hebben er allemaal lang genoeg op gewacht: de draad van het leven weer opnemen, ruimte maken voor gezelligheid … en een einde maken aan die leesdip. Nu is het eindelijk zo ver, en Bib Oud-Heverlee heropent vanaf dinsdag 21 september met oprecht plezier haar deuren.

Aangezien alle leesfanaten opnieuw 11 uur per week welkom zijn in het filiaal te Haasrode, en ook 11 uur per week in De Roosenberg, vervallen vanaf 21 september zowel het afsprakensysteem als de afhaalbib. De inleverbox aan beide filialen blijft wél toegankelijk buiten de openingsuren.

Tot slot blijven de basismaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus nog even van kracht in de bibliotheeksector. Draag tijdens je bezoek dus altijd een mondmasker (als je ouder bent dan 12), respecteer zo veel mogelijk de afstand van 1,5 meter, en ontsmet je handen voor je gaat snuisteren.

Meer info op de website van de bibliotheek

Graag tot (weer)ziens in onze bib!

Gepubliceerd op  ma 13 sep 2021