Groepsaankoop PV-zonnepanelen en dakisolatie, (spouw)muurisolatie en ramen

De provincie Vlaams-Brabant lanceerde op 12 mei 2017 in samenwerking met PAJOPOWER, 3WPLUS, IGO, KRINGWINKEL HAGELAND en de gemeenten de campagne ‘Energieke daken’. Via infosessies en een groepsaankoopactie van dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen wil de provincie in samenwerking met de partners de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen en het isoleren van daken en zoldervloeren stimuleren. 

 Vanaf 2018 wordt de samenaankoop uitgebreid met (spouw)muurisolatie en ramen.

IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteren voor de Leuvense regio jaarlijks een aantal lokale aannemers en installateurs voor de uitvoering van de werken. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan daarbij centraal. 

De data en locatie van de infosessies kan u hier terugvinden. U krijgt er info over de campagne, de aanpak en de mogelijke premies en leningen. De geselecteerde aannemers en installateurs zijn aanwezig en stellen hun aanbod voor. U kan er ook terecht voor persoonlijk advies van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen. Ook als u niet naar zo’n infoavond kan komen, kan u deelnemen aan de groepsaankoop. Inschrijven daarvoor doet u via de website www.vlaamsbrabant.be/groepsaankoop. Daar vindt u ook alle andere informatie over deze campagne. 

Wilt u alvast eens zelf bekijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen ? Dan is de zonnekaart een handig instrument. U kan hier zelf een simulatie maken van het aantal panelen dat er op uw dak past en krijgt een eerste prijsindicatie www.energiesparen.be/zonnekaart

Meer informatie:

IGO, Aranka Vandezande, 0496 25 85 13, aranka.vandezande@igo.be