Gemeente Gemeente Oud-Heverlee

Gezocht Freelance Bewegen op Verwijzing coach

Gepubliceerd op  di 07 mrt 2017
Heb je een diploma lichamelijke opvoeding of kinesitherapie? Ben je bereid op 4, 8 en 16 mei een vorming van het VIGeZ te volgen in Brussel? Kan je enkele uren per maand vrij maken als Bewegen op Verwijzing-coach? Stel je dan kandidaat.

‘Bewegen Op Verwijzing’ (BOV) is een beweeg- en welzijnsproject waarbij een huisarts patiënten het advies geeft om minder lang stil te zitten en meer te bewegen.

Huisartsen kunnen binnenkort patiënten met een verhoogd gezondheidsrisico doorsturen naar een Bewegen op Verwijzing-coach. De coach stelt een beweegplan op, motiveert en volgt deelnemers op om dagdagelijks te bewegen. Het doel is deelnemers na maximum 6 maanden zelfstandig verder te laten bewegen en te laten instromen naar het lokale sportaanbod. 

Heb je een diploma lichamelijke opvoeding of kinesitherapie? Ben je bereid op 4, 8 en 16 mei een vorming van het VIGeZ te volgen in Brussel? Kan je enkele uren per maand vrij maken als Bewegen op Verwijzing-coach? Stel je dan kandidaat. Bezorg ons je motivatie en CV vóór 31 maart naar vrijetijd@oud-heverlee.be

De gesprekken zullen plaats vinden in de maand april.

Meer informatie over de inhoud van de functie vind je op de website van Bewegen op Verwijzing www.bewegenopverwijzing.be en als bijlage. 

Contact & openingsuren

Vrije Tijd

Adres
Gemeentestraat 103054Oud-Heverlee
tel.
016 38 88 30
Fax
016 38 88 09
E-mail
vrijetijd@oud-heverlee.be

Vandaag

open van 9 - 12.30 & 18 - 20 uur

Morgen

open van 9 - 12.30 uur
Meer openingsuren