Energiecoach voor kleine ondernemers

Gepubliceerd op  ma 19 nov 2018
De gemeente Oud-Heverlee biedt aan 10 bakkers, slagers, kleine winkels, cafés en andere kleine ondernemers de kans om vanaf 2019 gratis beroep te doen op een persoonlijke energiecoach.

Deze coach helpt u op weg met een persoonlijk begeleidingstraject waarbij uw gebouw, technische installaties en bedrijfsvoering bekeken worden naar energiezuinigheid en mogelijkheden voor hernieuwbare energieproductie.

Uw coach ontwerpt een gepersonaliseerd plan van aanpak waarbij de kosten en baten van investeringen vergeleken worden zodat u weet waar u aan toe bent. Indien gewenst helpt de coach u ook op weg om offertes voor investeringen op te vragen en deze te vergelijken.

In een later stadium zijn er ook beperkte subsidies beschikbaar om effectief (innoverende) investeringen van kleine ondernemers te subsidiëren.

Ondernemers met interesse kunnen zich kandidaat stellen voor dit kosteloze begeleidingstraject op: https://extranet.interleuven.be/kleineondernemer.

Dit initiatief past in een Europees gefinancierd project van het intergemeentelijk samenwerkingsverband Interleuven waaraan verschillende universiteiten en andere partners meewerken om de beste innoverende maatregelen voor elke doelgroep voor te stellen en deze ingang te laten vinden.

Meer info: kleineondernemer@interleuven.be of ondernemen@oud-heverlee.be

Contact & openingsuren

Vrije Tijd

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
tel.
016 38 88 30
Fax
016 38 88 09
E-mail
vrijetijd@oud-heverlee.be

Vandaag

gesloten

Morgen

open van 9 - 12.30 uur

Wenst u een afspraak, neem dan rechtstreeks contact op met de betrokken dienst.

Meer openingsuren