EK/BK Gravel : rij mee met de Partner ride !

Ben jij een van de vele fietsliefhebbers in onze gemeente ? Wil jij graag de “kleine lus’ van het BK gravelparcours verkennen, samen met Erwin Vervecken?

Dat kan op zaterdag 30 september! Bezorg ons een foto, filmpje of tekst waarin jij vertelt of illustreert waarom je zo graag fietst in onze gemeente. Je kan jouw inzending sturen naar communicatie@oud-heverlee.be, voor dinsdag 26 september 12.00u.

2 x 2 tickets

De twee leukste en meest originele inzendingen winnen een duo-ticket voor de ‘Partner Ride’. Na afloop kan je terecht voor een hapje en een drankje op de Grit! Gravel Expo waar je de nieuwste gravelfietsen en -trends kan ontdekken. 

Alle ingezonden materiaal kan gebruikt worden door de communicatiedienst van de gemeente Oud-Heverlee om het evenement en het fietsen in onze gemeente te promoten.

De “partner ride’ zal doorgaan op een uniek parcours van 56 km (2 lokale lussen van het officiële parcours). Zo krijg je een exclusieve parcoursverkenning met Erwin Vervecken en weet je wat de deelnemers op zondag voorgeschoteld krijgen.

Gepubliceerd op  vr 15 sep 2023