De gemeente helpt je energie besparen

Gepubliceerd op  di 14 jul 2020
Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen en de inzet van een benovatiecoach geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, Klimaatpunt, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en de gemeente je graag een duwtje in de rug.

Provinciale groepsaankoop 

Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaanbod voor zonnepanelen, dak- of muurisolatie, isolerende ramen, warmtepompen of warmtepompboiler. Je ontvangt dan vrijblijvend een offerte van een op prijs/kwaliteit geselecteerde aannemer. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.

Meer info en intekenen:
www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen
Kristof De Cupere: tel. 0496 25 85 13
kristof.decupere@igo.be

Inzet van een benovatiecoach

Je wilt één of meerdere energierenovaties laten uitvoeren maar weet niet goed hoe dit aan te pakken: “Hoe begin ik er aan?”, “Hoe vind ik een betrouwbare kwalitatieve aannemer met een correcte prijs?”, “Hoe bekom ik al de verschillende premies?”

Om hier aan tegemoet te komen kan je beroep doen op een benovatiecoach van IGO. De benovatiecoach begeleidt je tijdens dit traject van het begin tot het einde. Deze begeleiding is volledig gratis. Je betaalt enkel een waarborg van € 100 die je terugkrijgt van zodra je binnen de 2 jaar minstens één energiebesparende benovatiemaatregel laat uitvoeren en hiervoor de premie van Fluvius ontvangt.

Contactgegevens benovatiecoach:
Johan Eyben
benoveren@igo.be
0471 66 04 27

Wil je meer weten over ons aanbod inzake de provinciale groepsaankopen en renovatiebegeleiding? Je hoort er alles over in deze video's