Compostactie op het recyclagepark: 3+1 gratis én een paar tuinhandschoenen

Gepubliceerd op  wo 27 mrt 2019
De lente is - net als het najaar - een ideaal moment om je tuin te verwennen met een extra vitaminekuur. En die vitamines haalt je tuin uit compost. Daarom krijg je de hele maand april op het recyclagepark een paar tuinhandschoenen (zolang de voorraad strekt) bij de aankoop van een zak compost.

De lente is - net als het najaar - een ideaal moment om je tuin te verwennen met een extra vitaminekuur. En die vitamines haalt je tuin uit compost. Daarom krijg je de hele maand april op het recyclagepark een paar tuinhandschoenen (zolang de voorraad strekt) bij de aankoop van een zak compost. Daarbovenop krijg je bij aankoop van 3 zakken compost, één zak gratis.

Compost is een gouden product, waar niet alleen de bodem en alles wat daarop groeit, ‘profijt’ aan beleeft, ook het klimaat viert mee. Door duurzame EcoWerf-compost te gebruiken, realiseer je immers een opmerkelijke voetafdrukvermindering. Strooi fijne compost op je gazon en leg een flinke laag tussen de bloemen en planten. Ook het mengen van compost in de plantenbakken is een heuse weldaad. Zo ben je volgende zomer zeker van een stralend gezonde tuin en weelderig bloeiende bloemenperken!

Deze actie loopt in samenwerking met Vlaco tot eind april. Meer info: www.ecowerf.be of www.vlaco.be

Contact & openingsuren

Milieu

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
tel.
016 38 88 75
E-mail
milieu@oud-heverlee.be
Website
www.oud-heverlee.be

Vandaag

gesloten (Paasmaandag)

Morgen

open van 13.30 - 20 uur

Wenst u een afspraak, neem dan rechtstreeks contact op met de betrokken dienst.

Meer openingsuren