Bib wordt Wise en is tijdelijk gesloten van 15 t.e.m. 25 februari

Eind februari stapt de bibliotheek Oud-Heverlee samen met andere Vlaams-Brabantse bibliotheken over naar Wise, een nieuw eengemaakt bibliotheeksysteem (EBS). Door de omschakeling zal de bibliotheek gesloten zijn van 15 februari tot en met 25 februari.

Om de sluitingsperiode te overbruggen wordt de uitleentermijn aangepast. Er is geen noodzaak om de geleende materialen tijdens de sluitingsperiode in te leveren via de inleverboxen (ze worden niet verwerkt). Wel mogelijk is tijdens de sluitingsperiode je eerstvolgende bezoek reeds in te plannen door een afspraak te maken voor de Bib op afspraak via de reserveringsmodule.

Vanaf 26 februari kunnen ook opnieuw bestellingen voor de afhaaldienst doorgegeven worden. De bib Haasrode heropent met de nieuwe bibliotheeksoftware op zaterdag 27 februari en de bib Roosenberg op woensdag 3 maart. De overgang naar Wise moet zorgen voor een vlottere dienstverlening in de bibliotheek. Op het vlak van praktische handelingen bij het ontlenen of terugbrengen, verandert er voor de gebruiker niets. Door te kiezen voor één geïntegreerd systeem dat in héél Vlaanderen wordt gebruikt, kunnen bibliotheken efficiënter gaan werken.

Ook nu de Roosenberg is omgebouwd tot vaccinatiecentrum, blijft de inleverbox bereikbaar. De ingang van de bib is nu de nooduitgang aan de rechtervoorzijde van het gebouw.

Gepubliceerd op  ma 08 feb 2021

Contact & openingsuren

Bibliotheek Haasrode

Adres
A.Verheydenstraat 10, 3053Oud-Heverlee.be
tel.
016 38 89 50
E-mail
bibliotheek@oud-heverlee.be

Morgen

open van 14u - 17u

Omwille van covid19 heeft de bibliotheek een aangepaste werking.

Vanaf 19 december kan u in de bib terecht op afspraak. Ook de afhaaldienst blijft beschikbaar.

De catalogus kan u raadplegen via https://oud-heverlee.bibliotheek.be/

Meer openingsuren