Dulst wijn met advies

Neem zeker eens een kijkje bij DULST wijn met advies en dompel je volledig onder in de wondere wijnwereld. Hou je van Spaanse, Italiaanse, Oostenrijkse of Franse wijnen? Dan ben je hier aan het juiste adres …

Al meer dan 25 jaar lang biedt DULST de beste kwaliteitswijnen en persoonlijk wijnadvies aan hun klanten aan.  Bovendien is de winkel van DULST niet zomaar een winkel. De hele zaak is ingericht volgens een totaal belevingsconcept. Zo kan je steeds een uitgelezen selectie wijnen degusteren, bladeren in tal van wijnmagazines, deelnemen aan één van hun wijncursussen en heb je bovendien ook een spectaculair zicht op de 1.500 m² grote wijnkelder. Marc, Fabienne en hun team staan steeds klaar om persoonlijk wijnadvies te geven, zowel voor particulieren, bedrijven, horeca als verenigingen.

Wil jij zelf op ontdekking gaan? Dat kan! Je kan makkelijk de QR-codes van de flessen in de winkel scannen met je smartphone om zo alle details van de wijnen altijd op zak te hebben. DULST heeft daarnaast ook een handige én unieke tool: ‘het smaakprofiel’. Deze tool geeft suggesties van nieuwe wijnen die je uit kan proberen op basis van eerder aangekochte wijnen. Andere voordelen van deze tool zijn het beheren van je eigen wijnkelder, nuttige informatie opzoeken over de wijnen, persoonlijke scores toekennen en een overzicht bijhouden van al je aankopen. Deze tool is perfect om nieuwe wijnen te ontdekken die goed bij jou passen.

 Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg dan zeker DULST wijn met advies op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

Contactgegevens

company-contact-box-text-address
Bierbeekstraat 21, 3052Blanden
company-contact-box--text-tel
016/401028
company-contact-box--text-e-mail
wijnen@dulst.be
company-contact-box--text-website
www.dulst.be
company-contact-box--text-handelsregister
BE0675951428
company-contact-box--text-organisatietype
BV