Allemaal samen rond de “Ronde Tafel van het Klimaat”

Gepubliceerd op  di 01 okt 2019
Maak mee een verschil! Kom op 26 november naar de Ronde Tafel van het Klimaat in GC De Roosenberg, laat je stem horen of laat je inspireren.

Volg jij het nieuws over het klimaat en wil je niet aan de zijlijn blijven toekijken? Jeuken je vingers om lokaal iets te doen maar weet je niet waar je kan starten?

Maak mee een verschil! Kom op 26 november naar de Ronde Tafel van het Klimaat in GC De Roosenberg, laat je stem horen of laat je inspireren.

Het burgemeestersconvenant dat de gemeente in 2015 onderschreef en het hieruit voortvloeiend klimaatplan, vormden de eerste belangrijke stap. Ook de klimaatraad heeft mooie dingen gerealiseerd.

Intussen gebeurt al heel wat in onze gemeente zoals gratis thermoscans en zonnepanelen op gemeentedaken.

Maar we kunnen nog veel meer doen en liefst met zoveel mogelijk mensen. Daarom start het gemeentebestuur een burgerparticipatietraject dat het komende jaar professioneel wordt begeleid. De Ronde Tafel wil inwoners samenbrengen om elkaar te inspireren met ideeën en met initiatieven.

Neem een kijkje op de facebookpagina van de Ronde Tafel van het Klimaat en die van de Klimaatraad. Wil je een idee promoten, zoek je er een budget voor of wil je gewoon komen luisteren of meewerken dan zijn vind je daar alle info. Je kan ons ook mailen: klimaatactieteamOH@gmail.com

Alle ingediende projecten worden op 26 november uit de doeken gedaan, en de aanwezigen beslissen zelf welke projecten bij voorrang onze steun en een budget verdienen.

Iedereen uit Oud-Heverlee (burgers, verenigingen, scholen, wijken, ondernemingen,…) is meer dan welkom om mee te doen, om mee te luisteren en mee te beslissen.

Maar noteer dus alvast in je agenda: Ronde Tafel van het Klimaat 26 november om 20.00 uur in GC De Roosenberg

Contact & openingsuren

Milieu

Adres
Gemeentestraat 10, 3054Oud-Heverlee
tel.
016 38 88 75
E-mail
milieu@oud-heverlee.be
Website
www.oud-heverlee.be

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten

Wenst u een afspraak, neem dan rechtstreeks contact op met de betrokken dienst.

Meer openingsuren