Goud in gevaar

Help, ons goud is in gevaar dus we gaan erachteraan! We belanden in het midden van een betoverd bos, het rijk van Oberon, waar iedereen uit is op onze pot met goud. Elke dag opnieuw probeert één of andere vreemde bosbewoner ons goud te pikken. Daar moeten we een stokje voor steken! We houden van veel avontuur en door de listige plannen die we smeden, zijn we die snode dieven te slim af. Wie heeft aan het einde van de week het goud in handen? Wij!

- SPELVAKANTIE -
Bij 'Goud in gevaar' ligt de focus op inleving, beleving en spelen in de natuur. Onze begeleiders creëren een week lang een verhaal in een feeërieke, sprookjesachtige sfeer, waarbinnen alle spelen en activiteiten passen. Ze moedigen de kinderen daarnaast zo veel mogelijk aan om zelf creatief mee te denken en oplossingen te vinden voor de uitdagingen die hen worden voorgeschoteld. De kinderen kamperen in gers. Deze vakantie is zowel geschikt voor kinderen die voor het eerst kamperen, als voor doorwinterde kampeerdertjes.

Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

DOORLOPENDE VAKANTIE MET OVERNACHTING
GEBOORTEJAAR: 2007-2012
MAXIMUM DEELNEMERS: 24

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  zo 30 juni 2019 tot za 6 juli 2019

Prijs

€ 291,00
Basistarief: 291,00 €; Maximumtarief: 332,00 €

Waar

Gerdorp Koning Kevin
Bergenstraat, 3053 Haasrode (Oud-Heverlee)

Organisatie

Koning Kevin VZW