Kindercamping Onderstebomen

Deze week zetten we de wereld op zijn kop: we leven volgens ons eigen ritme en doen alles op onze eigen manier! Kunnen we een bosspel spelen op het veld en omgekeerd? We maken het gezellig in onze gers en genieten van de natuur rondom ons. Hebben we samen ergens zin in? Dan doen we dat gewoon! Een spannende zoektocht, samen eten maken of stevig ravotten, het kan allemaal. Zo zijn we zeker elke dag onderstebomen van wat we meemaken in het bos!

- THEMAVAKANTIE -
Tijdens 'Kindercamping Onderstebomen' ligt de nadruk op een vakantie in de natuur waar kinderen mogen leven en spelen op hun eigen ritme. Onze begeleiders voorzien allerlei activiteiten: buiten spelen, bricoleren, samen eten maken, enzovoort. Bij elke activiteit proberen we bewust te genieten van de natuur rondom ons, zonder tijds- of prestatiedruk. De kinderen kamperen in gers. Deze vakantie is zowel geschikt voor kinderen die voor het eerst kamperen als voor doorwinterde kampeerdertjes.

Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

DOORLOPENDE VAKANTIE MET OVERNACHTING
GEBOORTEJAAR: 2007-2012
MAXIMUM DEELNEMERS: 24

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  zo 7 juli 2019 tot za 13 juli 2019

Prijs

€ 291,00
Basistarief: 291,00 €; Maximumtarief: 332,00 €

Waar

Gerdorp Koning Kevin
Bergenstraat, 3053 Haasrode (Oud-Heverlee)

Organisatie

Koning Kevin VZW