In 't wilde weg

Kom mee op avontuur! Wij gaan niet zomaar kamperen in de natuur, wij gaan op survival. Onze begeleiders leren jou hoe je kan overleven in het bos. We maken ons eigen kompas, onderzoeken sporen, bouwen kampen, gaan samen op zoek naar voedsel, maken vuur en koken een lekkere maaltijd. Daarnaast spelen we erop los tussen de bomen en genieten we samen van de natuur. Kom je mee? Dan word ook jij een echte overlever in elke wildernis!

- AVONTUURVAKANTIE -
De vakantie 'In 't wilde weg' laat kinderen op een veilige manier proeven van avontuur in het bos. Spelenderwijs krijgen ze voeling met de natuur en leren ze enkele survivaltechnieken. Daarnaast kamperen ze in de gezellige sfeer van onze gers.

Voor de invulling van deze vakantie deden de begeleiders van Koning Kevin het internationaal uitwisselingsproject The Roots, opgezet in Ruse, Bulgarije. Daar leerden ze survivaltechnieken met een focus op natuurbeleving. Die kennis en vaardigheden vertalen ze voor 'In 't wilde weg' naar gepaste activiteiten en spelen op niveau van de kinderen. Kinderen hebben geen voorkennis van kamperen nodig om deel te nemen.
Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

DOORLOPENDE VAKANTIE MET OVERNACHTING
GEBOORTEJAAR: 2007-2012
MAXIMUM DEELNEMERS: 24

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  zo 14 juli 2019 tot za 20 juli 2019

Prijs

€ 291,00
Basistarief: 291,00 €; Maximumprijs: 332,00 €

Waar

Gerdorp Koning Kevin
Bergenstraat, 3053 Haasrode (Oud-Heverlee)

Organisatie

Koning Kevin VZW