Het mysterie van Karakorum

Hoorde jij al eens van 'Karakorum'? In de middeleeuwen, tijdens de 13de eeuw, was dat de hoofdstad van het Mongoolse rijk. Nu, honderden jaren later, is er iets bizar aan de hand in Karakorum. De bewoners gedragen zich een beetje vreemd sinds de engel van de zilveren boom is verdwenen. Wie kan die onbegrijpelijke tekens ontcijferen die plots op de muren verschijnen? Van waar komen al die gekke voorwerpen die we in het gras vinden? Spring snel mee in het vliegtuig om samen met ons het Karakorum-mysterie te ontraadselen!

- QUEESTEVAKANTIE -
'Het mysterie van Karakorum' is een queestevakantie voor kinderen. Omdat deze vakantie doorgaat in onze authentieke gers, wat typische Mongoolse nomadententen zijn, komt het thema 'Karakorum' extra tot zijn recht. Op die manier dompelen we de kinderen onder in een unieke en levensechte sfeer. Deze vakantie is ideaal voor kinderen die graag mysteries oplossen of helemaal opgaan in een verhaal dat zich afspeelt in een mooi aangekleed decor. Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

Op deze vakantie werd de minimumprijs al met 50% verlaagd! Er is daardoor geen extra korting van toepassing op de prijs die je kiest.

DOORLOPENDE VAKANTIE MET OVERNACHTING
GEBOORTEJAAR: 2007-2012
MAXIMUM DEELNEMERS: 24

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  zo 28 juli 2019 tot za 3 augustus 2019

Prijs

€ 146,00
Basistarief: 146,00 €; Maximumtarief: 332,00 €

Waar

Gerdorp Koning Kevin
Bergenstraat, 3053 Haasrode (Oud-Heverlee)

Organisatie

Koning Kevin VZW