De bende van het bos

Stoere jongens en meisjes, kom met ons mee! Heel het bos mag weten dat wij hier zijn: de buren, de dieren, de bomen, de blaadjes aan de bomen en elk grassprietje! Zoals stoere durfals spelen, ravotten, tuimelen en klimmen we erop los, in het veld en in het bos. Deze week is het bos onze speeltuin. We spelen de grootste bosspelen ooit en laten luidkeels van ons horen: “Wij zijn de bende van het bos en het bos is van ons!

- SPELVAKANTIE -
In 'De bende van het bos' staan buiten spelen en inleving centraal. We bieden de kinderen de ruimte om te spelen en zich uit te leven in een afgelegen gebied, ver van de buitenwereld. Uiteraard zorgen onze begeleiders ervoor dat dit met respect voor elkaar en voor de natuur gebeurt. Daarnaast voorzien we ook gezellige momenten, laten we ons inspireren door de natuur en zorgen onze begeleiders voor de typische Koning Kevinspelen vol creativiteit en op maat van wat leeft in de groep. Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

Op deze vakantie werd de minimumprijs al met 50% verlaagd! Er is daardoor geen extra korting van toepassing op de prijs die je kiest.

DOORLOPENDE VAKANTIE MET OVERNACHTING
GEBOORTEJAAR: 2007-2012
MAXIMUM DEELNEMERS: 24

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  zo 4 augustus 2019 tot za 10 augustus 2019

Prijs

€ 146,00
Basistarief: 146,00 €; Maximumtarief: 332,00 €

Waar

Gerdorp Koning Kevin
Bergenstraat, 3053 Haasrode (Oud-Heverlee)

Organisatie

Koning Kevin VZW