Het veld van vertier

Een week lang leven en spelen we in en rond onze gers. Gers zijn bijzondere tenten, gemaakt zoals de oude Mongolen dat eeuwen geleden ook al deden. Ze staan in het midden van een uitgestrekt grasveld en zijn omringd door bossen. We ravotten, tuimelen, dansen en zingen erop los. Elke dag maken we ons speelveld leuker met knotsgekke herinneringen en schatten die we vinden in de natuur!

- SPELVAKANTIE -
In 'Het veld van vertier' staat buiten spelen en de natuur ontdekken centraal. De begeleiders bereiden heel wat activiteiten voor, maar de deelnemers krijgen ook zelf de ruimte om het uiteindelijke programma mee te bepalen. Dankzij de keuzeformule kunnen de kinderen iedere ochtend kiezen of ze blijven overnachten en veilig testen hoe het is om eens een nacht in een ger te slapen. Wie niet blijft slapen, kan opgehaald worden tussen 17 en 17.30 u. en de volgende ochtend teruggebracht tussen 9 en 9.30 u. Onze begeleiders hebben daarnaast extra aandacht voor de kleinsten die de eerste nachtjes van huis zijn.

Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

DOORLOPENDE VAKANTIE MET KEUZE WELKE DAGEN JE BLIJFT OVERNACHTEN
GEBOORTEJAAR: 2013-2014 en 2010-2012 (inschrijvingen gebeuren voor de leeftijdscategorieën apart, maar ze brengen de vakantie wel samen door)
MAXIMUM DEELNAMERS: 24

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  zo 18 augustus 2019 tot za 24 augustus 2019

Prijs

€ 198,00
Basistarief: 198,00 €; Maximumtarief: 239,00 €

Waar

Gerdorp Koning Kevin
Bergenstraat, 3053 Haasrode (Oud-Heverlee)

Organisatie

Koning Kevin VZW