Gemeente Gemeente Oud-Heverlee

Energetische workshop Regenesis-Touch

Workshop Regenesis-Touch, energetisch genezen met de Blue Dot Energy, de krachtigste energie die er bestaat. Leer in één weekend hoe jij jezelf en anderen kunt helpen weer gezond te worden en zonder pijn te leven. Regenesis-Touch is de twee daagse workshop gebaseerd op het werk van de beroemde Amerikaanse therapeut Robert Rasmusson. Goed onderbouwd en zeker niet zweverig. Krachtiger dan ...
Workshop Regenesis-Touch, energetisch genezen met de Blue Dot Energy, de krachtigste energie die er bestaat.

Leer in één weekend hoe jij jezelf en anderen kunt helpen weer gezond te worden en zonder pijn te leven. Regenesis-Touch is de twee daagse workshop gebaseerd op het werk van de beroemde Amerikaanse therapeut Robert Rasmusson. Goed onderbouwd en zeker niet zweverig. Krachtiger dan Quantum-Touch, veel makkelijker dan Touch for Health of Healing Touch.

Leer de beroemde Atlas behandeling. Alleen deze behandeling al kan vele fysieke en emotionele problemen oplossen zoals hoofdpijn, migraine, nekklachten, rugklachten, hernia, scoliose, vermoeidheid, depressie, fybromyalgie, enzovoorts. Leer de Blue Dot Energy gebruiken, de krachtigste energie die er bestaat. Het krachtigste energie medicijn zonder bijwerkingen.
Lees meer over de workshop Regenesis-Touch, kijk op de website http://www.regenesis-touch.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 18 maart 2017
    van 9.30 tot 17.30 uur
  • zo 19 maart 2017
    van 9.30 tot 17.30 uur

Prijs

€ 345,00
Basistarief: 345,00 €

Waar

Europees Centrum La Foresta,
F Prosperdreef 9, 3054 Vaalbeek, 3054 Vaalbeek (Oud-Heverlee)