ParkenParade arrangement Madeleine

Is het de Madeleine van Marcel of die van Brel?
Trek je neus op en laat je verrassen door de heerlijke lentekriebels tijdens een unieke ontdekkingsreis door en rond Leuven. Laat je inspireren door de magie van geuren en ervaar 'de verloren tijd', geïnspireerd op Marcel Proust's meesterwerk. Tijdens een geurbelevingsworkshop van NOZART, ontdek je hoe geuren emoties en herinneringen kunnen oproepen en ga je op pad met een rugzak vol curi(n)oza.

Overnacht prinsheerlijk in luxe B&B Miranoza aan de rand van het Meerdaalwoud, waar je 's ochtends je zijdezachte lakens inwisselt voor een fluitconcert van de rondvliegende stamgasten. Je smaakpapillen worden getrakteerd op een uitgebreid en kleurrijk ontbijt.

Wanneer je de frisse ochtendlucht opsnuift, word je overspoeld door een mix van aardse bosgeuren, de groene frisheid van vers gemaaid gras en de heerlijke bloesems bestoven met een portie ozon. Een geurige ode aan de Lente!

Je verkent de 'Groene Gordel' rondom Leuven met een stop aan het majestueuze Arenbergkasteel of de historische Abdij van Park, waar de karakteristieke geur van oude stenen en hout doordrenkt zijn met een eeuwenoude geschiedenis en spannende verhalen. Als je neus vraagt naar meer, breng dan een bezoek aan de prachtige Kruidtuin in hartje Leuven, waar de diverse kruiden, planten en bloemen je tot rust brengen. En als 'de Madeleine' roept, is het tijd om jezelf te verwennen met een overheerlijke traktatie. Kom en ervaar hoe deze onvergetelijke reis je zintuigen prikkelt en je hart verwarmt.

Inbegrepen in het Madeleine arrangement:
Aankomst en early check-in op zat of zon om 9u30
Parfumworkshop Madeleine (10u tot 12u30)
1xLunchpakket pp
ParkenParade tips + routemap rondom Leuven
1xMir'apero pp
1xovernachting in deluxe kamer (wifi, smartTV incl filmkanaal)
water/thee/koffie en sweets op de kamer
1xuitgebreid ontbijt pp
Late check-out om 12 uur
Fietsenstalling en parking

Wanneer

 • za 1 april 2023
  van 9.30 uur
 • za 22 april 2023
  van 9.30 uur
 • za 13 mei 2023
  van 9.30 uur
 • zo 11 juni 2023
  van 9.30 uur

Prijs

€ 185,00
Arrangement Madeleine per persoon - 185,00 euro, Huur elektrische fiets per dag - 45,00 euro

Waar

B&B Miranoza
Alex Vermaelenstraat 53, 3052 Blanden (Oud-Heverlee)