Workshop lepelsnijden

Het is een geweldig gevoel om zelf een lepel te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag gaan we helemaal van stam tot lepel: ik leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hebt voor deze les geen ervaring nodig met hout.

Voor deze workshop zijn we te gast op een heel mooie buitenplek bij Sanne van Bookette Flowers in Overijse: een ecologische bloembinderij met tuinen in St Joris Weert en Overijse, gespecialiseerd in seizoensgebonden designs. Het is ontstaan vanuit een liefde voor het buitenleven en de natuur. In de bloementuinen kan je workshops volgen, met of zonder bloemen, waarbij je kan leren, spelen en ontdekken zonder druk en op je eigen ritme.

De prijs omvat het gebruik van materiaal, vers hout, een lekkere kop koffie, thee, water en enkele versnaperingen doorheen de dag.

Locatie: Bookette Flowers, Overijse (exacte adres volgt)

Datum en uur: zaterdag 19 juni van 10u30 tot 17u30

Aantal deelnemers: 10

De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld. Bij afzegging tot één week voor de workshop wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald, een afzegging in laatste week voor de workshop wordt niet terugbetaald. Als de workshop niet kan doorgaan omwille van het corona-virus krijg je een cadeaubon voor een nieuwe workshop naar keuze.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 19 juni 2021
    van 10.30 tot 17.30 uur

Prijs

€ 85,00
Basistarief: 85,00 €

Waar

Bookette Flowers
Dijlestraat, 3051 Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee)

Organisatie

Meneertje Teelepel