Knoei- en prutscollectief

Broddelaars, frutselaars, klungelaars, knoeiers en prutsers aller landen; Wij verzamelen een week in onze Gers. Als echte kunstenaars trekken we ons in alle geheim terug om te broeden op nieuwe kunstwerken. Ons Gerdorp wordt een knotsgek kunstenatelier! Werk alleen aan jouw kunststuk of samen in groep. Ga aan de slag met verf of krijt, op papier of in de lucht. Maak standbeelden in klei, karton of met wc-papier, met vorken of met bomen. Creëer jouw kunst per toeval of met opzet. Als kunstenaar mag jij hier jouw gekste ideeën bricoleren, maken, boetseren, kleuren, … Al kliederend en spelend bouwen we zo een heuse kunstententoonstelling uit. Wie nodig jij uit?

Een week lang toveren we onze Gertenten om tot één groot kunstenlabo. We gaan samen beeldend en creatief aan de slag. Het is één groot maak-atlier waar kinderen zich volledig beeldend mogen uitleven: ze mogen experimenteren in alle vrijheid. Geen materiaal of idee is ons te gek. Dankzij de dagformule kan je aangeven op welke dagen jouw kind naar de gers komt. Wij voorzien zowel begeleiders als materiaal om mee te werken.

Voor deze vakantie is het mogelijk om per dag in te schrijven. Je kiest dus zelf welke dagen je naar 'Knoei- en prutscollectief' komt. De vermelde prijs geldt per dag.
's Ochtends kunnen kinderen toekomen tussen 8 en 9u. 's Avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 16 en 17u30.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 •  ma 20 juli 2020 tot vr 24 juli 2020
  maandag
  van 9 tot 16 uur
  dinsdag
  van 9 tot 16 uur
  woensdag
  van 9 tot 16 uur
  donderdag
  van 9 tot 16 uur
  vrijdag
  van 9 tot 16 uur
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 29,00
Basistarief: 29,00 €

Waar

Gerdorp Koning Kevin
Bergenstraat, 3053 Haasrode (Oud-Heverlee)

Organisatie

Koning Kevin VZW