Wachters van de Zilveren Maan

Maandag 3 augustus 2020. Het is volle maan. We moeten op het juiste moment klaar staan. Wanneer de maan het juiste punt bereikt, zullen er eeuwenoude runen worden verlicht. Deze tekens zijn van de wachters van de zilveren maan. Maar al eeuwen is er van hen geen spoor meer te vinden. Al jaren proberen wetenschappers het geheim van de wachters te ontrafelen. Niemand is er tot nog toe in geslaagd. Wij hebben jullie nodig! Want als we samen het geheim ontrafelen, kunnen we bekroond worden tot nieuwe wachters van de zilveren maan. Zet je schrap voor dit geheimzinnig avontuur!

'Wachters van de zilveren maan' is een queestevakantie. Geheimzinnige tekens op de grond vormen de start van een verhaal waarin we een week lang samen op zoek gaan naar eeuwenoude geheimen. Elke nacht brengt de maan ons nieuwe aanwijzingen.Alles staat in het teken van geheimen, onderzoeken, speurneuzen, puzzels oplossen, sporen volgen, … Queestevakanties zijn één van de specialiteiten van Koning Kevin. Lees er meer over op onze website.

Wachters van de Zilveren Maan start 2 augustus om 15u en eindigt 8 augustus om 15u. Dit is een vakantie met overnachting.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  zo 2 augustus 2020 tot za 8 augustus 2020

Prijs

€ 250,00
Basistarief: 250,00 €; Maximumprijs: 320,00 €

Waar

Gerdorp Koning Kevin
Bergenstraat, 3053 Haasrode (Oud-Heverlee)

Organisatie

Koning Kevin VZW