Zoet-Water-Zorgwandelingen

Zoet-Water-Zorgwandelingen met Heidi Bertels

Rustgevende wandelingen en natuurbelevingsmomenten met natuurgids Heidi in Heverleebos/Meerdaalwoud in samenwerking met patiëntenvereniging Uilenspiegel - Geestelijke Gezondheid.

Op 14 december en 15 februari gaan we verder op zoek naar de bron van alle leven en gaan we door met wat aan scheikunde/biochemie te doen op algemeen niveau en toegankelijk voor alle leeftijden. Zelfs de allerkleinsten zullen bij dit toch wel abstracte onderwerp aan hun trekken komen: ze krijgen uitleg op hun niveau en mogen tekenen met natuurlijke materialen. De groten mogen dit natuurlijk ook!

Op 11 april genieten we dan volop van de lente in het bos: we nemen een bosbad, luisteren naar de lentegeluiden en staan stil bij de lentekleuren en –geuren. Zeer trage wandeling, korte afstand en geschikt voor iedereen, ook mensen die niet goed kunnen stappen mits hulpmiddel om even op te kunnen gaan zitten.

Stevige stapschoenen en bij regenweer laarzen en waterdichte kledij. Buggy's of rolstoelen niet mogelijk (tenzij anders vermeld), honden aangelijnd.

Mogelijkheid om achteraf de dorst te lessen en bij te babbelen in de plaatselijke horeca.

Meer info: Heidi Bertels: 0487 99 35 82 (de wandelingen zijn gratis voor alle deelnemers en inschrijven is niet nodig)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 11 april 2020
    van 13 tot 16 uur

Waar

BUSHALTE Zoet Water - De LIJN bus 337 richting Leuven, Zoet Water, 3050 Oud-Heverlee
Waversebaan, 3050 Oud-Heverlee

Organisatie

Vrienden van Heverleebos en Meerdaalwoud vzw