2020 09 WZZ De Kouter: we tellen af… en zoeken personeel en vrijwilligers!

Nog minder dan een half jaar te gaan en de bouw van WZZ De Kouter zou afgerond moeten zijn. Na de ruwbouwactiviteiten staat de afwerking van de binnenruimtes en in tweede instantie, de buitenruimtes op de planning. Ingevolge Covid-19 hebben de werken twee maanden vertraging opgelopen. De opening voor bewoners en gebruikers van het centrum is voorzien rond 15 maart 2021. Met rasse schreden zal ook de aanwerving van het personeel volgen. Tijdens de vakantiemaanden is de vzw op zoek gegaan naar twee toekomstige kernfiguren: de algemeen directeur van de campus en de centrumleider voor het lokaal dienstencentrum. Bij het verschijnen van dit infoblad eind augustus, begin september zal deze zoektocht (hopelijk) afgelopen zijn. Daarna volgt de aanwerving van vele andere personeelsleden. Voor haar dienstverlening is WZZ De Kouter op zoek naar gemotiveerde en bekwame:

   1. Hoofdverpleegkundigen
   2. Verpleegkundigen
   3. Zorgkundigen (deeltijds of halftijds)
   4. Chef-kok
   5. Kok
   6. Keukenhulp/afwasser (deeltijds of halftijds)
   7. Medewerkers animatie (deeltijds of halftijds)
   8. Medewerkers schoonmaak/onderhoud/logistiek (deeltijds of halftijds)
   9. Medewerker technische dienst (deeltijds of halftijds)
   10. Medewerker onthaal/administratie/sociale dienst (bachelor-niveau met ervaring)
   11. Woonzorgadviseur (bachelorniveau met ervaring)

Indien je interesse hebt om aan de slag te gaan als personeelslid of als vrijwilliger, geef gerust een seintje. Dat kan je doen op het volgend e-mailadres: info@wzzdekouter.be.

Voor opname in het woonzorgcentrum of verhuur van flats kan je contact opnemen via de Groene Boog (Kristel.vandebempt@groeneboog.be, 016 79 01 30)

Kris Debruyne

Voorzitter VZW WZZ De Kouter